fbpx

Despre noi

Încălzirea globală și schimbările climatice care însoțesc acest proces sunt probabil cea mai grea încercare cu care se confruntă omenirea în secolul XXI. În acest context, subiectul schimbărilor climatice este intens discutat dat fiind impactul major asupra mediului înconjurător și bunăstării socio-economic a comunităților noastre. Acest interes a dus în cele din urmă la o dezbatere multidimensională, adesea implicând argumente contradictorii. Or în această epocă a abundenței informaționale, e imperativ ca dezbaterea despre cel mai important proces al secolului să fie una exactă, bazată pe argumente științifice și evidențe empirice.

În acest context, InfoClima contribuie la îmbunătățirea calității discursului public în legătură cu schimbările climatice,  încurajând cercetătorii și oamenii de știință să comunice publicului larg rezultatele cercetărilor din domeniu și relevanța acestora pentru societatea noastră.

Contact@infoclima.ro/ +40755343408

Ne bucurăm că putem coopera cu un număr tot mai mare surse media și alți parteneri iar articolele noastre sunt preluate și distribute de către